Bakkerij

Brood & banket wordt geleverd door Geert Vonk uit Druten.

Het brood wordt ambachtelijk bereid en gebakken. De beste ingrediënten, zo min mogelijk toevoegingen en met gevoel en liefde voor het vak en tijd! De degen krijgen de tijd om te rijzen waardoor geur en smaak van het deeg zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kenmerkend voor de broodproducten is dat het gemiddeld vier en een half uur ‘onderweg’ is en dat proef je!

De banketbakkers gebruiken zoveel mogelijk vers fruit om de diverse taarten, vlaaien en gebakjes te maken. Alleen de beste slagroom is goed genoeg! Schuimplakken, bodems, kapsel en cake worden met liefde gebakken. Doordat dit handmatig gebeurt, is het ene gebakje soms wat anders van vorm dan het andere. Heerlijk ambachtelijk!

Voor meer informatie omtrent bakkerij Geert Vonk, zie menu-item links.

Aan de linker zijde vind u een foto-impressie van onze afdeling bakkerij.
Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten.